Diagnostic

Sănătatea şi frumuseţea merg mână în mână

 

Clinica Dentson furnizează în Botoşani servicii de diagnostic şi planificare tratament, cu rol în îmbunătăţirea sănătăţii orale şi generale a fiecărui pacient. Medicii noştri lucrează alături de tine pentru a preveni afectiunile şi mai apoi redefinesc zâmbetul şi te protejează de eventuale complicaţii cauzate de bolile dentare, acolo unde este cazul.

Diagnostic individualizat

 

Clinica Dentson este singura din Botoşani care oferă servicii de diagnostic şi tratament individualizat, în funcţie de tipul de intervenţie necesar. Şi aceasta pentru că Dentson este locul în care fiecare pacient primeşte consultaţii şi tratamente individualizate. De exemplu, în cazul anumitor afecţiuni – cum ar fi cele parodontale, pacienţii beneficiează de consultaţie specificţ acestui tip de afecţiune, iar planul de tratament este realizat, în funcţie de stadiul de avansare a bolii. Sau pentru serviciile de pediatrie dentară, consultaţia şi diagnosticul înseamnă şi consultanţa acordată părinţilor, astfel încât aceştia să continue acasă efoturile şi tehnicile prezentate copilului la cabinet.

Consultaţii complete

 

În timpul consultaţiei, doctorii noştri analizează ce se întâmplă cu zâmbetul tău, pornind de la un consult stamdard de identificare a stadiului sănătăţii dentare. Evaluăm cât de sănătoşi sunt dinţii tăi la exterior şi interior. Dacă gingiile tale sunt sănătoase, vei primi sfaturi utile despre cum anume le poţi îngriji ca să păstrezi acest status cât mai mult timp.Vom vorbi şi despre simptomele unor evenuale afecţiuni.
Medicii noştri au cunoştinte avansate despre modul în care nervii, muşchii, oasele şi dinşii funcţionează împreună şi despre cum putem să îmbunătăţim funcţionarea acestora.