Pedodontie

Sanatatea orala incepe din prima zi

Prima vizita la medicul stomatolog nu trebuie sa fie mai tarziu de un an, insa pentru a fi cel mai sigur este bine sa mergi la stomatolog inca de la aparitia primului dinte.
Prima vizita are rolul de a te pregati pentru ceea ce urmeaza in dezvoltarea copilului tau, vom povesti despre obiceiurile culinare ale micutului tau si cele de igiena dentara, despre flour si ingrijirea dentara zilnica.

 

Desigur, este foarte tentant sa vrei sa economisesti bani si sa nu mergi cu copilul la dentist. Totusi, trebuie sa ai in vedere ca o ingrijire preventiva previne problemele si salveaza bani pe termen lung. Si de asemenea trebuie sa ai in vedere ca pentru a observa problemele de santate orala este necesar un examen specializat. Medicul dentist nu rezolva probleme, ele are rolul de a preveni eventualele riscuri.

Singura clinica din Botosani cu cabinet specializat de pedodontie

La Dentson am creat un cabinet specializat in stomatologie pediatrica si am dezvoltat servicii pentru parinti si copii deopotriva. Astfel, avand ca obiectiv dezvoltarea armonioasa a copilului tau, lucram impreuna pentru a-ti oferi sfaturi si instructiuni de ingrijire a danturii copilului tau. Ceeace ne dorim in primul rand este sa iti oferim tratamente preventive pentru zambetul copilului tau – solutii de curatare, floridizare.
In cadrul cabinetului de pedodontie avem servicii dezvoltate special pentru asigurarea sanatatii copilului tau, atat pentru astazi cat si pentru viata sa de adolescent si adult: chirurgie dentara pediatrica, profilaxie, terapie dentara, protetica, endodontie dentara.

Iti garantam ca vizita la clinica noastra va fi una distractiva pentru copilul tau. Avem pregatite pentru el cadouri si in plus il vom lasa sa cunoasca tot ceea ce are nevoie despre medicul stomatolog.