SKY classic – Implant dentar cu suprafața Osseo Connect (OCS)

SKY classic – Implant dentar cu suprafața Osseo Connect (OCS)

Spre deosebire de blueSKY, noul SKY classic are în regiunea de colet, pe primii 2 mm. o porțiune rafinată de mașină; aceasta răspunde pozitiv în cele mai grele 2 situații: pe de o parte, șanțurile microscopice pot conferi suport și attachment pentru țesuturile moi, ceea ce indică această linie implantară pentru plasarea supracrestală, iar pe de altă parte, în situația unei creste alveolare neregulate, sau dacă vă puteți aștepta la resorbția osului, porțiunea expusă este foarte ușor de igienizat de către pacient. Toate aceste caracteristici îl transformă în implantul electiv în special pentru zona laterală mandibulară.

Gama de dimensiuni coincide cu blueSKY, excepție făcând nou-înființatul diametru de 5,5 mm. de la blueSKY, iar indicația majoră pentru noul SKY classic este pentru situațiile cu creastă neregulată sau grosime insuficientă, acolo unde este de așteptat ca remodelarea osului alveolar să se continue şi după implantare, cel mai frecvent aflându-se în situația aceasta zona laterală mandibulară, mai ales în cazul edentaţiilor terminale.

Există specialiști care au previzionat folosirea noului SKY classic inserându-l supracrestal, lăsând deasupra corticalei porțiunea de 2mm. rafinată de mașină, și optând pentru o vindecare transgingivală.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.