Despre Airflow

Despre Airflow

Airflow-ul este un dispozitiv modern folosit pentru curatirea si indepartarea petelor de pe dinti (petelor de cafea, de vin rosu, de tutun etc.), a placii dentare, a resturilor alimentare sau atunci cind dintii sunt suficient de albi si dorim sa le redam stralucirea, fara a folosi geluri profesionale.

Albirea cu Airflow-ul consta in pulverizarea cu presiune pe dinte a unui jet care amesteca aerul, apa si cristale de bicarbonate de sodiu. Aceasta metoda reprezinta o varianta de albire ce nu foloseste actiunea chimica a unor substante de albire, ci actioneaza prin puterea mecanica de curatare a cristalelor de bicarbonat. Efectul acestui gen de albire este de a aduce dintii la culoarea lor obisnuita (culoare lor naturala).

Cum actioneaza acest dispozitiv?
Dispozitivul air flow elibereaza un jet sub presiune printr-un orificiu de la capatul piesei de mana. Jetul eliberat este un mixt de aer , jet de apa (de temperaturi reglabile) si bicarbonat de sodiu (de obicei cu aroma de lamaie).
Jetul sistemului air-flow este capabil sa patrunda in cele mai mici spatii interdentare , avand astfel o actiune eficienta pe toate suprafetele dintelui.

Cand se foloseste?
• Ca procedura de profilaxie dentara, pentru igienizarea cavitatii bucale o data la 3 luni;
• Pentru curatarea suprafetelor ocluzale inaintea efectuarii sigilarilor dentare;
• Inaintea aplicarii aparatelor ortodontice fixe si in timpul purtarii lor, deoarece persoanele purtatoare de bracketi prezinta dificultati in a igieniza aparatul;
• Curatarea bonturilor dentare inaintea cimentarii definitive a unei lucrari protetice;
• Dupa realizarea detartrajului pentru finisare;
• Pentru curatarea cu eficienta maxima a coloratiilor extrinseci datorate consumului de alimente si bauturi colorate, cafea, tutun.
• Jetul aplicat pe gingii stimuleaza circulatia de la acest nivel, efectul obtinut fiind benefic, mai ales, pentru pacientii predispusi la boli parodontale.

Pret AirFlow - Profijet
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.