Diagnostic

Sanatatea si frumusetea merg mana in mana

Clinica Dentson furnizeaza in Botosani servicii de diagnostic si planificare tratament, cu rol in imbunatatirea sanatatii orale si generale a fiecarui pacient. Medicii nostri lucreaza alaturi de tine pentru a preveni afectiunile si mai apoi redefinesc zambetul si te protejeaza de eventuale complicatii cauzate de bolile dentare, acolo unde este cazul.

Diagnostic individualizat

Clinica Dentson este una din clinicile din Botosani care au laborator propriu de radiologie dentara, panoramic si retroalveolar, scanner intraoral, laser biolse, dotari care ajuta la diagnosticare si tratamente individualizate, in functie de tipul de interventie necesar, minim invazive.  La noi, fiecare pacient primeste consultatii si tratamente individualizate. De exemplu, la o simpla consultatie stomatologica sau programand o igienizare dentara completa puteti cere informatii despre dispozitvele medicale dentare: implanturi, aparate dentare fixe si mobile, gutiere sportive/ bruxism, proteze dentare, sau alte informatii despre care ati auzit sau sunteti curiosi ce vi se potriveste.

Consultatii complete

In timpul consultatiei, doctorii nostri analizeaza ce se intampla cu zambetul tau, pornind de la un consult standard de identificare a stadiului sanatatii dentare. Evaluam cat de sanatosi sunt dintii tai la exterior si interior. Daca gingiile tale sunt sanatoase, vei primi sfaturi utile despre cum anume le poti ingriji ca sa pastrezi acest status cat mai mult timp. Vom vorbi si despre simptomele unor eventuale afectiuni.

Medicii nostri se pregatesc continuu, participand la congrese nationale si internationale, pentru a le oferi pacientilor cele mai noi si inovative tratamente, lipsite de durere.

Solicita o programare

Clinica DENTSON Botosani

Cabinet Dentson Flamanzi

Cabinet Dentson Bucecea