Endodontie

Servicii confortabile. Garantam.

Pentru cei care prezinta sensibilitate la contactul cu alimente calde sau reci.
Pentru cei care resimt dureri persistente la mestecare.
Pentru cei a caror dinti au suferit modificari de natura coloristica.
Pentru cei care au gingii umflate si sensibile.
Clinica Dentson a creat serviciile de endodontie confortabile placute.

Serviciile de endodontie presupun tratamente aplicate in interiorul dintilor, la nivelul nervului. Atunci cand nervul din interiorul canalului radacinii este inflamat sau infectat poate conduce la durere si uneori chiar si la abces. Serviciile de endodontie au rolul de a indeparta zona infectata si de a etansa zona astfel incat dintele tau sa poate functiona normal.

Inflamarea sau infectarea nervului si a canalului poate fi cauzata de numerosi factori, printre care pierderea partiala a dintelui, interventii dentare repetate, carii foarte adanci si fisuri la nivelul dintelui.

Lucrari pe canal placute

Promisiunea medicilor de la Dentson este ca lucrarile de endodontie sunt unele dintre cele mai placute de care poti beneficia, si aceasta datorita tehnicii de ultima generatie folosite. Dintii  tratati rezista mai mult si iti garantam ca infectarea lor nu se va petrece curand.

Planul de tratament endodontetic presupune curatarea canalului si remodelarea acestuia, etasansarea radacinei cu material si aplicarea coroanei si a altor materiale de restaurare, astfel incat dintele sa isi reia complet functionalitatile sale.

Solicita o programare

Clinica DENTSON Botosani

Cabinet Dentson Flamanzi

Cabinet Dentson Bucecea