Implantologie

Dintii functioneaza mai bine atunci cand sunt in set complet

Nu poti avea un zambet frumos fara ca dintii tai sa fie puternici, sanatosi si in numar complet. Chiar si lipsa unui singur dinte intervine ca un efect domino asupra aspectului fizic, increderii in sine, sanatatii orale si de aici asupra sanatatii generale. Doctorii clinicii Dentson furnizeaza cele mai naturale implanturi. Serviciile de implantologie dezvoltate de noi au rolul de a reda zambete sanatoase in cel mai natural mod cu putinta.i

Implanul – inlocuitor real al functiei dintelui
Un implant dentar este format din doua componente: un implant cu rol de radacina a dintelui si o coroana dentara sau orice tip de proteza cu rol in inlocuirea partii superioare a dintelui ( situate deasupra gingiei). Atunci cand radacina este inserata in osul gingiei , tesutulul acestuia creste imprejurul implantului pentru a stabiliza inlocuirea dintelui. Implanturile sunt de altfel singurul tip de chirurgie reparatorie care stopeaza pierderea osului si te ajuta sa ai o structura osoasa buna, atat de necesarea pentru sanatatea orala. Mai mult, pentru ca dintii contribuie la structura generala a fizionomiei, dupa un implant dentar vei simti si beneficii estetice precum un aspect al fetei mai tanar si mai incantator.
Cine poate beneficia de un implant dentar?

Fiecare pacient care a avut una sau mai multe extractii, poate opta pentru un implant; dar trebuie avut in vedere ca realizarea unui implant depinde de sanatatea orala generala pe care un pacient o are. De aceea, am creat pentru tine servicii speciale destinate consultatiei pentru implant dentar unde vom vorbi impreuna despre ceea ce presupune aceasta interventie si mai ales vom analiza in ce masura gingiile tale sunt pregatite pentru acest tip de interventie.

Solicita o programare

Clinica DENTSON Botosani

Cabinet Dentson Flamanzi

Cabinet Dentson Bucecea