Laser Biolase

Laserul cu dioda EPIC™ X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei.

– EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie.
– Cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda (a se vedea graficul din dreapta);
– Taie tesuturile moi eficient si fara necroza!

EPIC™ X ofera un control precis de taiere a tesuturilor pentru diferite proceduri si biotipurile de tesut. Cu o lungime de unda exclusiva pentru dioda, EPIC™ X taie tesuturile moi curat, cu hemostaza si confort ridicat pentru pacient. Profitati si de alte proprietati ale EPIC™ X-ului, cum ar fi indepartarea de leziuni (ulcere aftoase, leziuni herpetice), precum si efectuarea „terapiei de buzunar”, folosind tips-urile de unica folosinta „Perio”.

EPIC™ X este solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Studiile au aratat ca albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC™ X, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet!*

Astfel, impreuna cu kiturile de albire LaserGel20 disponibile in cinci pachete, se genereaza un tratament de incredere, la preturi accesibile, ce dovedesc rentabilitatea EPIC™ X-ului.

EPIC™ X are aprobarea FDA – SUA pentru Terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda.

Folosind piesa de mana Deep Tissue – DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, dispuneti de caracteristicile EPIC™ X-ului pentru eliminarea temporara a durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

Solicita o programare

Clinica DENTSON Botosani

Cabinet Dentson Flamanzi

Cabinet Dentson Bucecea