Pedodonție

Sănătatea orală începe din prima zi

Prima vizită la medicul stomatolog nu trebuie să fie mai târziu de un an, însă pentru a fi cel mai sigur, este bine să mergi la stomatolog încă de la apariția primului dinte.

Prima vizită are rolul de a te pregăti pentru ceea ce urmează în dezvoltarea copilului tău, vom povesti despre obiceiurile culinare ale micuțului tău și cele de igienă dentară, despre fluor și îngrijirea dentară zilnică.

Desigur, este foarte tentant să vrei să economisești bani și să nu mergi cu copilul la dentist. Totuși, trebuie să ai în vedere că o îngrijire precaută previne problemele și salvează bani pe termen lung. Și, de asemenea, trebuie să ai în vedere că, pentru a observa problemele de sănătate orală, este necesar un examen specializat. Medicul dentist nu rezolvă probleme, el are rolul de a preveni eventualele riscuri.

Clinică în Botoșani cu cabinet specializat de pedodonție

La Dentson am creat un cabinet specializat în stomatologie pediatrică și am dezvoltat servicii pentru părinți și copii deopotrivă. Astfel, având ca obiectiv dezvoltarea armonioasă a copilului tău, lucrăm împreună pentru a-ți oferi sfaturi și instrucțiuni de îngrijire a danturii copilului tău. Ceea ce ne dorim în primul rând, este să îți oferim tratamente preventive pentru zâmbetul copilului tău – soluții de curățare, fluoridizare.

În cadrul cabinetului de pedodonție, avem servicii dezvoltate special pentru asigurarea sănătății copilului tău, atât pentru perioada infantilă, cât și pentru viața sa de adolescent și adult: chirurgie dentară pediatrică, profilaxie, terapie dentară, protetică, endodonție dentară. Punem accent pe igiena dentară și alimentară, igienizări regulate, sigilări dentare, recomandări ortodontice. Dacă sunt tratate cu atenție și prioritizate, tratamentele din copilărie vor face din viitorul adolescent, unul fără probleme dentare, care vine relaxat și degajat la consultul stomatologic.

În cadrul clinicii Dentson, avem medici dedicați în pedodonție care tratează urgente stomatologice pentru copii și tratamente pe termen lung, scopul fiind același – viitor tânăr, adult fără probleme dentare.

Solicită o programare

Clinica DENTSON Botoșani

Cabinet Dentson Flămânzi

Cabinet Dentson Bucecea