Pedodontie

Sanatatea orala incepe din prima zi

Prima vizita la medicul stomatolog nu trebuie sa fie mai tarziu de un an, insa pentru a fi cel mai sigur este bine sa mergi la stomatolog, inca de la aparitia primului dinte.

Prima vizita are rolul de a te pregati pentru ceea ce urmeaza in dezvoltarea copilului tau, vom povesti despre obiceiurile culinare ale micutului tau si cele de igiena dentara, despre fluor si ingrijirea dentara zilnica.

Desigur, este foarte tentant sa vrei sa economisesti bani si sa nu mergi cu copilul la dentist. Totusi, trebuie sa ai in vedere ca o ingrijire precauta previne problemele si salveaza bani pe termen lung. Si de asemenea trebuie sa ai in vedere ca, pentru a observa problemele de sanatate orala, este necesar un examen specializat. Medicul dentist nu rezolva probleme, ele are rolul de a preveni eventualele riscuri.

Clinica in Botosani cu cabinet specializat de pedodontie

La Dentson am creat un cabinet specializat in stomatologie pediatrica si am dezvoltat servicii pentru parinti si copii deopotriva. Astfel, avand ca obiectiv dezvoltarea armonioasa a copilului tau, lucram impreuna pentru a-ti oferi sfaturi si instructiuni de ingrijire a danturii copilului tau. Ceea ce ne dorim in primul rand este sa iti oferim tratamente preventive pentru zambetul copilului tau – solutii de curatare, fluoridizare.

In cadrul cabinetului de pedodontie avem servicii dezvoltate special pentru asigurarea sanatatii copilului tau, atat pentru perioada infantila cat si pentru viata sa de adolescent si adult: chirurgie dentara pediatrica, profilaxie, terapie dentara, protetica, endodontie dentara. Punem accent pe igiena dentara și alimentara, igienizari regulate, sigilari dentare, recomandari ortodontice. Daca sunt tratate cu atentie si prioritizate, tratamentele din copilarie vor face din viitorul adolescent, unul fara probleme dentare, care vine relaxat si degajat la consultul stomatologic.

In cadrul clinicii Dentson,avem medici dedicati in pedodontie care trateaza urgente stomatologice pentru copii si tratamente pe termen lung, scopul fiind acelasi – viitor tanar, adult fara probleme dentare.

Solicita o programare

Clinica DENTSON Botosani

Cabinet Dentson Flamanzi

Cabinet Dentson Bucecea